Over ons

Al 10 jaar zijn we actief in business development. Digitalisatie is hierbij de belangrijkste pijler voor het genereren van meer omzet en het verlagen van kosten. We spreken de taal van de ondernemer én de IT'er, waardoor digitale oplossingen volgens bedrijfseisen en binnen budget worden ontwikkeld. Inmiddels werken we voor diverse mooie bedrijven. Zij omschrijven ons als kennispartner, daadkrachtig en externe marketing die voelt als intern.

 

Het team achter Presult

Gedreven door resultaat

Patrick Riemers

Digitale strategie en data-analyse

Als oprichter van Presult help ik al meer dan 10 jaar ondernemers en marketeers met het opzetten van een duidelijke en praktische digitale strategie. Door innovatie, uitproberen en een uitgebreide analyse van data hebben we al vele merken mogen ondersteunen in een mooie groei. Ik ben blij dat de Academy het mogelijk maakt meer bedrijven te helpen, ook die zonder groot marketingbudget.

Mathilde van Doorn

Online adverteren, social media en HubSpot

Resultaten boeken door techniek, diverse kanalen en systemen optimaal in te zetten, daar krijg ik energie van. Er is binnen online marketing constant vernieuwing en altijd wat te leren. Ik haal er dan ook veel voldoening uit om mijn kennis en ervaringen aan andere mensen door te geven.

Vincent Verboom

SEO en content

Mijn passie is taal en alles dat hiermee te maken heeft. Voor onze Presult-klanten schrijf ik content die zorgt voor hoge noteringen in de zoekmachines. Daarnaast verzorg ik trainingen over diverse onderwerpen, die nu ook via onze Academy te volgen zijn. Wil je meer weten? Ik help je graag!

Miranda Riemers

Kwaliteitsmanagement

In alles wat we doen en overdragen, staat kwaliteit voorop. Iedereen die onze trainingen volgt, ontvangt het beste van het beste. Volledig de diepte in, alles willen geven en niets achterhouden. Voor mij is het belangrijkste dat we waarde toevoegen aan de digitale strategie van merken en bedrijven. Het is super om daar met zo een gedreven team aan te mogen werken.