Ook 200% groeien door B2B SEO?

In onze training ontdek je hoe je onze B2B SEO-strategie eenvoudig en succesvol kunt toepassen voor je eigen bedrijf. 

Volg gratis proefles

Al meer dan 10 jaar klantsuccessen met SEO

We krijgen nu dagelijks aanvragen - vaak meerdere - en we merken dat deze veel serieuzer zijn.”

Wilbert 

Eigenaar - producent bedrijfsvloeroplossingen 

 

“De praktische, no-nonsense tips van Presult hebben onze website een enorme boost gegeven in Google.” 

Johan

Marketing manager - machinebouw

Wil je eindelijk goed gevonden worden in Google met je B2B-bedrijf?  

 

Heb je de indruk dat je veel technische kennis moet hebben om goed vindbaar te worden in Google? In de begindagen van SEO was dat zeker het geval. Destijds moest je goed overweg kunnen met HTML-optimalisatie, complexe linkbuildingstrategieën en lastige content-beheersystemen, waar bijna niets mogelijk was zonder kennis van programmeren. Een sentiment waar menig SEO-expert nog graag gebruik van maakt, in de hoop je er door moeilijke woorden en bangmakerij van te overtuigen dat SEO ingewikkeld is. 

Maar SEO as usual is veranderd. Websites zijn makkelijker te beheren. Basis-SEO-optimalisaties zijn standaard inbegrepen bij websites. En ook is Google een stuk slimmer geworden. Met de kennis van nu is goed vindbaar worden in Google lang niet alleen meer weggelegd voor de grote multinationals, maar voor élke onderneming.   

Met ons unieke framework maken wij SEO overzichtelijk, schaalbaar, eenvoudig en succesvol implementeerbaar voor mkb’ers. 

In onze B2B SEO training leer je exact wat dit framework inhoudt en hoe je dit in je eigen bedrijf succesvol toepast. 

Gratis SEO Proefles

We bieden ook de optie om een gratis proefles te volgen van de SEO training. Op die manier kan je kennis maken met de cursus. Begin nu gelijk met de proefles.

Proefles volgen

Verdubbel je omzet met SEO 

We horen vaak genoeg: “Mijn klanten zoeken niet online” of “Binnen mijn branche worden alle deals offline gesloten”. De B2B-sector is echter in rap tempo veranderd en geen branche gaat hieraan voorbij. Klantinteractie vindt steeds vaker online plaats en heeft sinds het (post-)corona-tijdperk een extra boost gekregen (Emerce).  

Klanten bij wie we een grote groei hebben gerealiseerd in de vindbaarheid van hun websites op Google, staan er nu veel sterker voor én boeken hierdoor mooie omzetresultaten. 

Groei en meer zelfredzaamheid dankzij SEO 

Zo hielp Presult een klant actief in de zakelijke en particuliere markt voor het plaatsen van beschoeiingen. De klant ontving ongeveer 80% van het werk vanuit een partnerbedrijf, maar had hier niet altijd werk uit. Er werd openlijk getwijfeld over het nut en de mogelijkheden van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Werkt het wel? Want de klant werd tenslotte toch wel gebeld en via-via benaderd. Het ging hierbij om projecten met orderwaardes van €7.000 tot soms wel €20.000. "Voor dat soort projecten zoeken mensen niet op Google", aldus de klant. 

We presenteerden een plan waarbij het bedrijf op de belangrijkste zoekwoorden binnen zes maanden in de top 3 van de zoekresultaten zou verschijnen. En uit het websiteverkeer maandelijks 7-15 nieuwe aanvragen kon krijgen. Zes maanden later werden de top 3-noteringen behaald en binnen een jaar kreeg de klant 80% van het werk binnen via de website. En dat was maar goed ook, want het partnerbedrijf ging niet veel later failliet. 

Niet alleen voor de ‘lucky few’  

Het mooie is: successen behalen met SEO is zeker niet alleen weggelegd voor de ‘lucky few’. Met onze pragmatische aanpak hebben we soortgelijke resultaten geboekt bij meer dan 50 bedrijven in uiteenlopende sectoren, variërend van bedrijven actief in de software-industrie en bouw tot in de projectinrichting en agrifoodsector. 

Een framework dat voor elk B2B-bedrijf werkt 

Door de jaren heen heeft Presult een framework ontwikkeld waarmee SEO succesvol ingezet kan worden voor élk B2B-bedrijf in élke willekeurige branche. Dit framework delen we in onze training, zodat je hezelf kunt toepassen binnen je eigen bedrijf. Met dit framework zijn zowel SEO-successen behaald door eenmansbedrijven als internationaal opererende machinebouwers (met orderwaardes van €100.000 en daarboven per product). 

SEO met een verdiepende laag

Let wel: vindbaar worden met content is belangrijk, maar ervoor zorgen dat content je doelgroep ook tot actie aanzet, is waar je met B2B SEO pas echt het verschil maakt.  

In onze training leer je goed naar de tekstuele kant van content te kijken. Ook delen we praktische tips en schrijftechnieken om SEO-teksten zo op te stellen dat je direct inspeelt op de vragen en behoeften waar je doelgroep mee rondloopt. 

Kortom: je leert SEO-teksten opstellen die converteren, zodat je meteen meer leads/sales krijgt uit de bezoekers van je website. Klanten waar onze B2B SEO-strategieën zijn toegepast, rapporteren 2 tot 5x meer leads dan in de periode voor onze samenwerking.  

SEO Proefles

We bieden ook de optie om een gratis proefles te volgen van de SEO training. Op die manier kan je kennis maken met de cursus. Begin nu gelijk met de proefles.

Proefles volgen

Cursusinhoud

Dit ontvang je als je vandaag begint

 • Ons unieke stappenplan om (niche-)autoriteit binnen je vakgebied te worden in slechts 3 stappen; 

 • Welke van de 200 SEO-settings het belangrijkste zijn om juist in te stellen, zodat je binnen een week beter vindbaar bent in Google; 

 • Hoe je aan de hand van advertentiestrategieën van concurrenten kunt inschatten hoeveel online marktpotentieel er ligt op bepaalde zoekwoorden; 

 • Hoe je de snelheid van je website kunt optimaliseren zonder veel technische knowhow; 

 • Drie unieke en beproefde linkbuilding-tactieken om een sterke basis te leggen voor je vindbaarheid in Google; 

 • Tactieken waarmee je precies weet wat je concurrenten doen en hoe jij dit beter kunt doen; 

 • En nog veel aanvullende SEO tips and tricks die wij bij al onze klanten toepassen. 

En als bonus

 • Onze B2B SEO-checklist waarmee je pagina’s direct goed gevonden worden; 
 • Onze conversieoptimalisatie-tips zodat je content niet alleen goed vindbaar is, maar ook echt leads genereert; 
 • Volledig inzicht in onze SEO-toolkit met best-in-class tools. 

B2B SEO Cursus

€250

Features

 • Stappenplan voor niche autoriteit
 • How to: technische website optimalisatie
 • De beste linkbuilding tactieken
 • Leer SEO teksten schrijven
 • Zoekwoordonderzoek strategie
Nu afrekenen

B2B SEO Cursus +

€279

Eenmalig aanbod

 • Stappenplan voor niche autoriteit
 • How to: technische website optimalisatie
 • De beste linkbuilding tactieken
 • Leer SEO teksten schrijven
 • Zoekwoordonderzoek strategie
 • Shortlist: 77 titels die echt werken
 • Hubspot inbound gids
 • Pinterest Checklist
Nu afrekenen

Ervaringen van mensen die je voor gingen...

Voorheen vonden klanten ons vooral via-via. Na de tips uit de training vinden ze ons nu ook in Google. In één jaar tijd 76% meer verkeer!” 

Rico
Manager -  bedrijf in zakelijk internet

De strategie en praktische tips zijn super. Inmiddels hebben we 77% marktaandeel in onze niche en halen we maandelijks 10-20 leads binnen via Google.

Nicole
Directeur - software bedrijf

Gun je bedrijf groei

Schrijf je direct in

Niet goed, geld terug

We hebben de training met veel zorg opgezet. Met superveel waardevolle tips. Mocht het nu echt niks voor je zijn, laat het ons dan weten. Dan krijg je al je geld terug.